Tilbakemeldinger

Jeg får mange tilbakemeldinger hver uke. Det er kjempehyggelig, i første rekke fordi det gir meg bekreftelse på at jeg gjør noe som betyr mye for noen. Noe kan det imidlertid være hyggelig å publisere. I slike tilfeller vil jeg kun legge ut tilbakemeldinger som er anonymisert og med avsenders skriftlige godkjennelse først.

Sender du meg en tilbakemelding, vil den aldri bli lagt ut på mine nettsider om jeg ikke først har fått din bekreftelse på at det er greit. Dette vil jeg spørre om skriftlig og vil ikke legge den ut før du har godkjent dette.

Send meg din tilbakemelding på min mail post@annekristine.no

Ønsker du å gi meg en tilbakemelding som ikke blir publisert her, er det naturligvis også hyggelig for min del.

 

11 august 2013

Først av alt vil jeg  Takke  deg Anne-Kristine for at jeg og min datter er så heldig å ha blitt kjent med deg, du er blitt en viktig brikke i våre liv.

Første gang jeg tok kontakt med deg hadde jeg mange ulike spørsmål, mange ting i mitt liv var uavklart, jeg hadde med meg en liten huskelapp på telefonen min, men denne trengte jeg ikke å bruke for du klarte å komme inn på alle temaene jeg hadde forberedt meg til, pluss mange flere. Og treffsikker er du alltid.

Jeg hadde også på det tidspunktet en datter som var svært urolig og slet med vennekompetanse og hadde det trasig med mye sinne, siden hun bare var 11 år tenkte jeg at hun var for ung til å få en time hos deg, men etter samtalen med deg ble jeg overbevist om at det var viktig for henne å komme til deg. Under samtalen hun hadde med deg var jeg alltid til stede, noe du satt som en forutsetning.

Min datter hadde tidligere fortalt meg at hun hadde sett «døde» personer, noen var litt skremmende og noen var koselige, men hun delte ikke alt om denne verden  for meg, Første gangen Min datter var hos deg ble et veldig sterkt møte for både meg og min datter, for første gang fikk hun prate med noen som skjønte henne og kunne forså hva hun opplevde og gikk igjennom.

Min datter fikk hjelp av deg til å «lukke» denne verden slik at hun kunne jobbe med sin uro og venneferdigheter, jeg og min datter var spent på om det ville dukke opp noen «døde», men det gjorde det ikke, det har vært helt stille. Nå over et halvt år etter er  min datter blitt roligere og har denne sommeren for første gang lest bøker, hun har ro i kroppen til å sitte i ro, og hun klarer å konsentrere som om det hun leser, noe vi syntes er helt utrolig. En del av sinnet henger enda i kroppen og kan fremdeles fort bli både engen og sta, men dette syntes jeg hun jobber bra med for tiden.

 Uansett føler jeg vi er i trygge hende hos A-K, og min datter har endelig funnet noen hun kan prate med om disse tingene, som både forstår og kan gi råd på en fantastisk måte til oss begge to, min datter sier hun vil kjenne Anne-Kristine hele sitt liv fordi vi har samme evner….

Tusen takk for at vi har deg, du er en fantastisk person og jeg vil anbefale deg til alle jeg møter som står litt fast i sitt liv på den ene eller andre måten.

Tusen takk fra oss begge to,

 

 

23 juli 2013

Ved tre anledninger har jeg truffet Anne Kristine, og det har vært noen tankevekkende, krevende og nydelige møter. Mye av samtalene var detaljerte og korrekt, andre ting stemte på et overordnet nivå, og noe fortsatt ganske uforståelig. Totalt har det vært svært givende. Jeg skal trekke frem noen hendelser.

– En hytte var vesentlig under første samtale. Det ble beskrevet nøyaktig hvordan hytten var bygd: ene delen med tømmervegger, andre med bindingsverk, nå kledd likedan, men bygd i ulike epoker. Alt stemte, og noe som man ikke kan vite uten nøye kunnskap om hva som er inni veggene. Det var vi kun noen få mennesker som visste.

– For to år siden ble det sagt at jeg skulle flytte like ved en bro. Tromsø kanskje? Nei, men nå har tilfeldighetene ført meg til et sted, og jeg skal bygge noen hundre meter fra den viktige broa i det området.

– Min mann har sine helseplager, og Anne Kristine mente det var ”noe med hjertet” – men jeg protesterte – han hadde helt andre plager. Alle kan jo ta feil, tenkte jeg… helt til han to måneder senere måtte innlegges på sykehus, og legene oppdaget en defekt ved hjertet. Heldigvis til å leve med medisinering. Da kom jeg plutselig på hva Anne Kristine så riktig hadde fortalt.

– Jeg har blitt gjort oppmerksom på hendelser som kom til å skje, og ca når de vil skje. Dette har stemt veldig godt. Det hjalp meg å ta forhåndsregler og være forberedt.

– I siste samtale ble jeg ledet til en kirke, som skulle være rød. Jeg var ganske sikker på hvilken kirke dette kunne være, men den har alltid vært hvit, så ingenting stemte. Jeg tok meg et søk på nettet og oppdaget at kirken opprinnelig var rødmalt på 1800-tallet.

 Dette er noen av mine erfaringer, i tillegg til utallige små og store tema i samtalene hvor hun har veiledet meg på en god og tillitsfull måte. Jeg har stor respekt for kunnskapen og innsikten Anne Kristine innehar, og merker stor utvikling over år.

Hilsen Toril 🙂

 

 

 

17 juli 2013

Mitt første møte med deg var på alternativmessen i tromsø for noen år siden. Møtet var spesielt, og satte mange tanker igang hos meg. Jeg fikk tilbakemeldinger og bekreftelser på veivalg, og fikk møte noen av mine skytsengler/livsguider. Din treffsikkerhet var noe skremmende.

Da jeg begynte å fornemme at en time med min søster hos deg kunne være løsningen i en vanskelig tid, var det bare å hoppe i det. Vi bestilte konsultasjonstime hos deg som medium. Da jeg kjørte til Tromsø denne gangen pratet jeg til en som for kort tid siden gikk bort. Jeg pratet om hvor viktig det ville være for min søster å få endel tilbakemeldinger.

22.juni satt vi spente å ventet på å få komme til timen. Ditt rolige og behagelige vesen er unikt. All uro og nervøsitet forsvant som dugg for solen. Da du begynte å fortelle fra de du fikk kontakt med kunne jeg konstatere at mine fornemmelser var rette. Du fortalte hvordan personene såg ut og deres lynne. Du fortalte hvordan deres liv hadde vært og hva de verdsatte i vår kontakt videre i denne verden. De tilbakemeldingene jeg hadde uttrykt ønske om i min bil på kjøreturen mot Tromsø kom frem en etter en. De var nesten ordrette slik jeg hadde sagt dem.

Du formidlet kontakt med en av mine skytsengler, og beskrivelsen av denne var prikk lik den jeg hadde for en del år siden.

Noen mennesker kan beskrives med spesielle ord og uttrykk, og at denne beskrivelsen din som gjor nok en gang at jeg forsto hvem jeg hadde der, var identisk etter så mange år, viser meg for en utrolig fin gave du har. Du supplerte enda mere som gjor at jeg fikk en enda bredere forståelse av meg og mine.

Å gå ut fra timen med så mye positiv energi ga mersmak.

Jeg vil takke deg for at du deler denne unike gaven. Jeg håper å få delta på kurs med deg der jeg kan få lære for å bli rikere  som menneske <3

Jeg ønsker deg alt godt videre, og håper våre veier krysses igjen:)

Klem Bente <3

 

 

 10 juli 2013

Mitt møte med Anne-Kristine Augestad.

Dette ble en reise tilbake i tid som i begynnelsen virket helt fremmed for  meg , men ved nærmere undersøkelser viser deg seg at alt stemmer som Anne-Kristine forteller. I vår bedrift har vi i lengre tid visst om at det var «flere som jobbet her» enn de som hadde skriftlig kontrakt. Dette viste seg i hendelser, uforklarlige ting rundt oss på jobben og tilfeller med sykdom og hendelser hos de ansatte.

Da Anne-kristine tok fatt på jobben med husrens viste det seg at det var mye mere her en først antatt.

Ja snakk om reise og hendelser tilbake i tid. Det var mange «sjeler» som hun måtte lede til der hvor de hører hjemme i dag. Hennes nærvær i denne prossessen kjennte jeg også faktisk på hele min kropp. Under prossessen dukket det opp merkelig dufter osv. Allerede dagen etter spurte våre ansatte om vi hadde malt noe tak for det var så anderledes her ,og kunder bemerket oså at hva er det som er nytt her nå? Bedriften vår er blitt stille og det er en nydelig atmosfære her nå. Føler nå at nå er det jeg som eier bedriften og styrer den ,alene. Anne-Kristines vakre vesen og hennes fantastiske jobb vil jeg anbefale til alle som trenger hjelp til dette.

 Sonja.

 

 

8 juli 2013

Hei!

Jeg vil beskrive mine samtaler med Anne Kristine som et nært og ærlig møte med deg selv.

Hun har en evne og en ydmykhet til å hjelpe deg. Å se de vanskelige, de gode sidene med deg selv som det kanskje ikke er lett å se, eller å sette ord på.

Etter hver samtale føler jeg at jeg har kommet et skritt nærmere mitt hjerte. Brikkene begynner å falle på plass. Min sjel har begynt å stråle som en liten sol.

Sissel

 

28. juni 2013

Hei, så du skal på TV-Norge, og vil bare si at der er jeg sikker på de har valgt rett person. Jeg snakket med deg så vidt på telefon for ca 1 1/2 år siden. Jeg vurderte å bestille time, men det ble ikke. Du svarte meg i løpet av den korte samtalen på ett spørsmål, det som var det viktigste. Jeg var så redd. Men det ble som du sa, jeg trodde det ikke, men du fikk helt rett. 

Takk for det! Og all lykke til. Behøver jeg noen igjen, vet jeg hvem jeg håper jeg kan få en time hos.

Mvh, May 

 

 

25 juni 2013

Ville bare takke deg for samtalen og for at du viste meg at jeg kan stole på mine følelser.

Du fikk meg til å innse at dette som jeg har sett på som et problem, som jeg har trodd har vært sosial angst osv., faktisk er en gave hvis man lærer seg å bruke det på riktig måte! 🙂

 

Så tusen takk Anne-Kristine for at du åpnet denne døren for meg!

 

Hilsen

Runa

 

17 juni 2013

Kjære Anne-Kristine

Det var så tilfeldig at jeg «fant» deg. Ikke visste jeg at det fantes en jente med så særegne og spesielle evner som deg. Allerede mitt  første møte med deg var sterkt! I løpet av få minutter traff du punkter i meg som medførte stor indre aktivitet hos meg. Jeg har i løpet av 3 timer hos deg valgt å gjøre store forandringer i livet mitt. Jeg har lært å forstå hvorfor jeg reagerer på ulike mønster. Jeg har lært å gi meg selv livets viktigste næring: kjærlighet! Jeg har lært å se forskjell på hva som er mitt og hva som er andres følelser.

Du kombinerer dine evner med din kompetanse som coach på en svært elegant måte. På den måten hjelper du meg til selv å gripe rattet og førersetet i mitt liv.

Jeg som fra før var opptatt av å forstå og forklare fenomener har latt meg avvæpne. Jeg har forstått at livet er så mye større enn vi kan se og forstå. Jeg har gitt meg selv lov til å åpne opp for nye muligheter på en helt ny måte. Jeg er takknemlig for at dette hendte meg! For at jeg har fått sjansen til en ny start i livet mitt. Tusen takk for at du hjalp meg på en så nydelig måte! Jeg unner av mitt hjerte alle som strever med stort eller smått å få oppleve dette.

Hjertelig hilsen Annie

 

7 mai 2013

Kjære Anne-Kristine,

Tusen takk for tiden du hadde satt av til meg. Jeg er veldig takknemlig for din åpenhet og varme mottakelse. Arket med spørsmål jeg hadde i vesken forble der, alle ble «tilfeldigvis» besvart. Jeg ble så overrumplet av din treffsikkerhet at jeg glemte tid og sted. Du «så» meg fra første stund, og din evne til å vite ting jeg ikke har fortalt til noen forundrer meg. Du leste meg som en åpen bok, og ikke nok med det, du leste mine omgivelser og menneskene jeg omgåes med også. Du fanget opp mitt barn som du ikke har møtt og beskrev vanskeligheter og mulige løsninger på disse. Du spillte ballen til meg og ba meg se på evnene mine med stolthet istedenfor frykt, og gjøre ting fordi det er det rette for meg. Du sa ting jeg innerst inne vet, men som jeg har fortrengt. Det var enkelt å være seg selv i mitt møte med deg, fordi jeg følte du forstod meg uten at jeg trengte å forklare så mye. Jeg anbefaler en samtale med deg på det varmeste, til mennesker som søker, som strever, som lever og er nysgjerrige på sine muligheter. Tusen takk igjen! Namaste <3

Hilsen fra Linda