Vindu mot en annen verden er i salg fra 15 september

Klarsynte Anne-Kristine Augestad fra Åndenes makt, om sitt eget liv

– Forhåndsomtale av Cappelen Damm –

Kilde Cappelen Damm Vindu mot en annen verden - Anne-Kristine Augestad

Kilde Cappelen Damm
Vindu mot en annen verden – Anne-Kristine Augestad

 

Det tok lang tid før Anne-Kristine Augestad godtok at hun hadde et uvanlig sterkt utviklet sanseapparat og at stemmer og eksistenser hun hørte og så, ville henne vel – og var høyst virkelige. For henne. I dag er hun en av Norges mest kjente klarsynte.

 

Ballettdanseren Wilma, Den Høyreiste og andre sjelfulle, som hun bestemmer seg for å kalle alle de på den andre siden….. Anne-Kristine Augestads indre verden er rikt befolket og ikke som andres. Den ytre verden rommer også mer enn din og min: Folk forsvinner i løse luften, og dukker frem fra intet.

 

Den imponerende klarsynte energileseren du har sett på fjernsynsskjermen, tar deg med på sin uvanlige livsferd: fra dyp skepsis, mistro og frykt for ikke å være ved sine fulle fem, til aksept av en usedvanlig begavelse og erkjennelsen av en livsoppgave i tjeneste for sine medmennesker. En innsiktsfull og uredd kvinne som i dag vier sitt liv til å hjelpe andre.

 

En makeløs historie om ufattelige prøvelser på veien til å bli seg selv!

 

Anne Kristine Augestad: Vindu mot en annen verden er i salg fra 15. september

 

Tags: , , , , , , ,