Flytting av praksis

«Flytting av praksis:

Våren 2014 flytter jeg til Syd – Tyskland.
Det betyr at jeg avvikler min praksis på St.Elisabeth Hotell og Helsehus i Norges arktiske hovedstad, Tromsø. Datoen for dette vil bli offentliggjort etter hvert.
I denne avviklingsperioden vil mine faste kontorklienter bli prioritert for å trappe ned langvarige opplegg, disse vil i fremtiden også bli prioritert for telefonsamtaler.
Jeg vil fremdeles ta i mot andre klienter på telefonen slik at der vil det ikke bli noen endring i denne delen av min praksis. 

Fra mitt nye virke i Tyskland vil jeg fortsette å skrive bok, reise med Åndenes makt – TVNorge og fortsette å ta imot klienter på telefonen. Dessuten vil jeg reise til Norge for å holde kurs, foredrag og ta imot klienter ved etterspørsel.

Årsaken til at jeg flytter, er at mannen min har takket ja til å jobbe i et internasjonalt konsulent firma. Jeg ser mange fordeler med å flytte til en mellomeuropeisk kultur: Varmere klima, få en bredere forståelse av flere språk enn norsk og engelsk. Dessuten er det kort vei til Norge, og ikke minst resten av verden.

Livet er jo et eventyr, og det må jeg leve.» 

Tags: , , , , , ,