Overveldende respons på Åndenes Makt

Hei alle sammen,

Sesongstarten på «Åndenes Makt» har vært en overveldende opplevelse. Hundrevis av hyggelige tilbakemeldinger og mange synspunkter på selve TV-programmet. Setter naturligvis stor pris på dette. Tusen takk, alle sammen, og beklager til alle dem jeg ikke har klart å svare.

Foto av Anne-Kristine Augestad

Fotograf Hege Barosen Møllmann

Det har også kommet en strøm av henvendelser med spørsmål og ønsker om konsultasjoner. Setter naturligvis pris på disse også, ettersom det er jobben min. Samtidig er det utfordrende å forsøke å motta og behandle alle forespørsler personlig.

Jeg må derfor be dere være så snille å melde inn forespørsler og timebestillinger på e-post til post@annekristine.no. Det er den eneste muligheten jeg har til å klare å vedlikeholde en noenlunde systematisk venteliste og sørge for at jeg får besvart de aller fleste. Pass på at både navnet ditt og mobilnummer kommer med i e-posten.

Tusen takk for forståelsen. Sender dere alle gode tanker.

Anne-Kristine

Tags: , , ,