Kan noen redde meg vekk herfra ? Someone take this dream away….

Kilde: GoogleMange mennesker lever liv hvor de tar valgene sine på bakgrunn av frykt, dårlig samvittighet eller for eksempel bekymring…. Inni seg har de dype drømmer om opplevelser som gir dem andre verdier og følelser.

 

Den mest kjente » la-meg-unnsli…ppe-fra-mitt-eget-liv-drømmen» er den som drømmer om å bli » reddet» vekk fra sitt eget liv av kjærligheten. Uttallige eventyr, dikt og prosa beskriver «ridderen på den hvite hesten» og prinsessen som sitter handlingslammet i tårnet til en vakker prins tilfeldigvis gikk forbi…..

 

De drømmene vi bærer på kan kun bli til virkelighet ved at en selv jobber med indre blokkeringer og følelser og på denne måten blir bevisst hvorfor du ikke tør. Hva er det som gjør at du ikke tør å gå videre og slippe taket? Hvorfor får du så lett dårlig samvittighet? Er det reelt? Er du virkelig slem og ubetenksom til enhver tid? Bruk tid på deg selv og det du innerst inne drømmer om. Hvem vet? Kanskje du en gang slutter å vente på at noe skal skje i livet ditt, men heller begynner å sørge for at det skal skje? Kanskje et hvert lite skritt du tar i retning av den store drømmen fører deg enda litt nærmere det du drømmer om? Vær den som henter drømmene dine frem i ditt eget liv. Slutt aldri å drømme og håpe ….og for all del…

Elsk deg selv slik du er.

 

Alle rettigheter ©  Anne Kristine Augestad

Anne-Kristine Augestad kommer ikke med medisinske råd eller gir råd om å bruke noen teknikker som behandling for medisinske tilstander uten bistand fra en godkjent lege eller annen godkjent behandler enten direkte eller indirekte. Hvis du skulle komme i en situasjon der du bruker informasjonen du leser om på denne siden til formål som du mener kan tjene deg selv og ditt eget beste,  eller andres, vil hverken Anne-Kristine Augestad eller de som har laget denne websiden erkjenne ansvar  for dine handlinger.