Alt startet med en tanke….

I 2000 ble jeg alvorlig skadet i en ulykke og fikk en varig skade jeg måtte leve med.

Privat bilde 2013

 

Til å begynne med var jeg veldig redusert, lå til sengs mesteparten av tiden, satt noen perioder i rullestol, mistet evnen til å gjennomføre vanlige og dagligdagse aktiviteter som å kle på meg, lage mat, eller fungere i sosiale situasjoner. Noe inni meg fikk meg til å tro og håpe at det på en eller annen måte skulle være en løsning for meg ut av dette, bare jeg var tålmodig og brukte min indre fleksibilitet til å tenke nytt og annerledes i forhold til hva jeg var vant til.
I dag, 13 år senere,  kan jeg stolt fortelle at jeg har begynt med organisert trening to -tre dager i uka, jeg arbeider, og fyller mange roller med  tilfredshet og glede. Selv om jeg ikke gjør alt på den måten jeg gjorde det før, kan jeg gjøre noe på en annen måte,   og har valgt å se på det som en hel del.
Alt startet med en tanke for meg i mitt liv. Uten tanken om at det skulle endre seg og uten drømmen og at jeg skulle klare det «umulige», ville jeg ikke vært her jeg er i dag. Den ene tanken om at det måtte finnes en mulighet, reddet meg.

Alle kan endre tankene sine ved å grave dypere i seg selv, arbeide med seg selv, hente hjelp utenfra fra fag personer eller andre.

Når jeg kunne det – så kan alle det!Privat bilde

Det finnes alltid løsninger!

 

 

Alle rettigheter ©  Anne Kristine Augestad

Anne-Kristine Augestad kommer ikke med medisinske råd eller gir råd om å bruke noen teknikker som behandling for medisinske tilstander uten bistand fra en godkjent lege eller annen godkjent behandler enten direkte eller indirekte. Hvis du skulle komme i en situasjon der du bruker informasjonen du leser om på denne siden til formål som du mener kan tjene deg selv og ditt eget beste,  eller andres, vil hverken Anne-Kristine Augestad eller de som har laget denne websiden erkjenne ansvar  for dine handlinger.